Rest in peace.

David köpte ett par Dr Martens 1993, nu var det dags att säga hejdå. Att slänga var inte att tänka på. En värdig begravning på torpet blev det.

Det här inlägget postades i David, Övrigt. Bokmärk permalänken.

7 kommentarer till Rest in peace.

 1. Spiro skriver:

  Hahaha, skrattar ihjäl mig åt sista bilden! :oD

 2. TinaZ skriver:

  Snyft 😉 Hihi!

 3. Ulrica skriver:

  Inser nu att det var jädrans länge sedan jag träffade er.. David ser banne mej ut att ha mer hår än jag minns…

 4. Anette skriver:

  Ja, det var nog nyår för två år sedan tror jag…
  Roligt att du säger det där med håret just idag, han var till frissan idag och snaggade av allt utom synthluggen. 🙂

 5. Pär skriver:

  Trodde att du var den enda som fattade hur störd jag är. Vet att du och damen aldrig kan förlåta mig. Men, snälla gubben? Kan vi inte börja om. Jag saknar er alla på skolan, vet att jag är ett psyko som ställer till. Snälla David och Nettan, förlåt mig för allt jag sa. Du borde känna mig David att jag inte menar. Men nu sa jag det på fejan och det förlåter jag mig aldrig själv. Jag var ny på fejan och visste inte konsekvenserna av det hela. Ta det inte fel nu: Men jag har ju alltid älskat dig som den snällaste och tillmötegående person jag någonsin träffat. Hur skall jag få detta rätt nu igen, för jag saknar dig.

  Pär

 6. Beatrice skriver:

  Det är inte lätt det där. Mina röda från -96 är ”begravda” långt in i garderoben. Tror inte jag är lika stark som dig David! 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *